Rólunk Választék Kontaktus
Slovensky English Polska Deutche Magyar

Friss gyümölcs és zöldség behozatala Lengyelországból

Rólunk

Üzletek hálózatába és zöldség- és gyümölcs kereskedésével foglalkozó nagykereskedésekbe való friss zöldség és gyümölcs behozatalával foglalkozunk. Fej-, vörös-, kínai- és kelkáposztát, valamint gyökeres zoldséget termelünk. Mivel az

eladás nagyobb, mint amennyit jelenleg képesek vagyunk kitermelni, szerződéses társaink vannak, akik nem csak a fent említett termékeket termelik számunkra. Szezonban vásárlóinkat teljes választékkal látjuk el, ami a cég székhelyének teruletén termelődik. Ezen termékeket visszaváltható HVH és HVM csomagolásban, illetve nem visszaváltható karton- és facsomagolásban kuldjuk, a kliens kívánsága szerint. Nem visszaváltható csomagolásban szállított termékek jobb minőségének biztosítása érdekében 2006 márciusában üzemeltetni kezdtük az új- visszaváltható műanyag csomagolások

Az áru szállítását valamint partner transzport- cégek közreműkodésével biztosítjuk.

Az áru raktározását hűtőraktárunkban, légkör ellenőrzése mellett biztosítjuk, kapacitása 350 tonna.

Bérelt raktárban kb. 2000 tonna terméket tárolunk, főleg káposztát és gyökeres zöldséget. Az áruelosztás az elosztóraktárban történik, ahol két 200 tonnás hűtőbox található, mely átmeneti raktárnak használandó az áru elosztása előtt.

Ebben a raktárban műkodik a műanyag visszaváltható csomagolások mosogatógépe is. Az áru szállítása, raktározása és az elosztóraktár az EU által- eféle üzlet alkalmára kiadott szabványoknak megfelelnek.
Az áru megrendelését követően annak a szállítása 24 órán belül történik. Érdeklődés esetén az árajánlatokat az árengedmény alapján dolgozzuk ki. 2008 év kozben kb. 19500 tonna zöldséget és gyümölcsöt szállítottuk vevőinknek.

tisztítására való mosogatógépet. Kapacitása 500 csomagolás mosása per óra.
Almát, körtét, szilvát, barackot és epret a szerződéses társunktól- termelők társulatától kézbesítjük. Idén műkodtetésbe helyeztük a MSE 200 GREEFA vonalat, alma és körte osztályozásásra, mosására és csomagolására. Említett gyümölcsöt műanyag HVH és HVM visszaváltható- vagy kartoncsomagolásban szabadon- vagy helyezve szállítjuk.

Rólunk Választék Kontaktus
© GRAFIN